Follow

Can anyone recommend me a good lasercutting service in europe that cuts acrylic? It's unfortunately impossible to find one here in Sweden.

@mathias Tack! De verkar göra flera saker av intresse för mig. :)

@hund jag kan inget om laserskärning själv, men jag har en kompis som använt dem flera gånger och varit supernöjd, fast jag gissar på att det kanske kan skilja sig mellan firmor beroende på vad man vill ha gjort. :)

@mathias Oja! Jag har hittills anlitat två stycken och båda har varit under all kritik. Sedan har jag säkert hört av mig till en 20 stycken, varav fem har hört av sig och tre varit intresserad.. Lite trist inställning när man hör av sig i egenskap av företag och visar att man kan vara en lönsam kund. :/

@mathias Nu fick jag svar från dem, TIO dagar senare och efter att ha varit på dem två gånger..

"Vi tackar nej till detta.

Mvh
Anders"

Tydligen är inte mitt företag tillräckligt märkvärdigt.

Nu skiter jag i patriotismen, jag har frågat säkert 20 företag i Sverige nu. Antingen har de inget material eller så är mitt företag inte tillräckligt märkvärdigt. Vi får se vad det finns för företag i Europa istället.

Sign in to participate in the conversation
Fosstodon

Fosstodon is an English speaking Mastodon instance that is open to anyone who is interested in technology; particularly free & open source software.